Op zaterdag 11 en zondag 12 juli 2009  heeft theeschenkerij ’t Buyten Huys haar deuren geopend. Het sfeervol rietgedekte theehuis ligt te midden van verschillende terrassen omgeven door een Brabantse bloemen en groentetuin. Onder het genot van een lekker kopje thee/koffie kan men hier genieten van de rust en de natuur. In de theeschenkerij kan men terecht voor thee/koffie met vers gebakken appeltaart, frisdrank en ijs.

Tevens zijn er een aantal arrangementen mogelijk waarbij High Tea geserveerd word, dit is op afspraak.  Wanneer het terras geopend is kan dit vanaf 2 personen.  In de winter periode kan dit vanaf 6 personen.

Vlakbij liggen knooppunten van het fietsroutenetwerk, wat fietsers de mogelijkheid bied om even te genieten van een kopje thee/koffie bij ’t Buyten Huys. Voor de kinderen is er bij ’t Buyten Huys een speeltuin van natuurlijke materialen.

De theeschenkerij is vanaf 1 mei tot en met augustus  geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00u.-17.00u. Andere dagen en tijden op afspraak. De theeschenkerij is niet geopend bij regenachtig weer en wanneer het kouder is dan 15 graden.